Новини

.

ЕНЕРГО-ПРО прилага европейския регламент за защита на личните данни

23.05.2018

ЕНЕРГО-ПРО адаптира своята политика за защита на личните данни в съответствие с Регламент 2016/679 на Европейския съюз, който влиза в сила на 25 май 2018 г. Компаниите от групата ЕНEРГО-ПРО Варна – Електроразпределение север, ЕНЕРГО-ПРО Продажби и ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги публикуваха на интернет страниците си своите политики за поверителност, които регламентират правилата за обработка на данни при изпълнение на лицензионните дейности по разпределение и доставка на електрическа енергия.

Прилагането на Европейския регламент не налага преподписване на договори за разпределение и доставка на електрическа енергия. В отделни случаи личните данни на клиентите се обработват след предварително писмено съгласие, в което се посочва конкретната цел. То може да бъде оттеглено по всяко време, без това да засяга задълженията на компанията към клиента относно доставката на електрическа енергия.

Дружествата от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна винаги са следвали принципа на законосъобразност, отговорност и коректност при обработката на личните данни на своите клиенти. Прилагането на новите европейски правила за защита на личните данни ще гарантира още по-голям контрол върху този процес. Политиките за поверителност на компаниите от групата са достъпни в Интернет на адреси: https://www.energo-pro.bg/bg/GDPR, https://www.erpsever.bg/bg/GDPRhttps://www.energo-pro-sales.bg/bg/GDPR, https://www.energo-pro-energyservices.bg/GDPR.

В изпълнение на изискванията на Регламента в групата ЕНЕРГО-ПРО Варна е назначено длъжностно лице, което ще наблюдава спазването на европейското и българско законодателство за защита на личните данни и ще работи в пряк контакт с Комисията за защита на личните данни и с клиентите на дружеството.

 

Още новини

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги връчи удостоверение за зелена енергия на своя лоялен партньор Граммер АД

19.07.2019

Производителят на седалки и вътрешно оборудване за автомобили Граммер АД получи удостоверение за закупена 100 % зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Удостоверението за екологичен ток се издава на автомобилната компания за втора поредна година. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие.... виж още

Обекти на Евроманган ЕАД ще останат без ток заради натрупани задължения

05.07.2019

Електрозахранването на обекти на Евроманган ЕАД  ще бъде временно прекъснато по искане на ЧЕЗ Трейд България ЕАД в качеството му на предходен доставчик до 1 май 2019 г. и на основание чл. 123, ал.... виж още

КЕВР утвърди новите цени на електроенергията от 1 юли

01.07.2019

С Решение номер Ц-19 от 1 юли 2019 година Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди нови цени на електроенергията. За битовите клиенти на ЕНЕРГО-ПРО новата крайна цена на регулиран пазар е 0,19582 лв.... виж още

Екипи на ЕРП Север разкриха високотехнологична кражба на ток от варненски хотел

26.06.2019

Кражба на електроенергия с високотехнологични средства разкриха специализираните екипи на Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна. Нарушението е извършено от хотел във варненския квартал Виница. За целта е използвана незаконно изградена схема, при която консумираните количества електроенергия от хотела не се измерват от електромера и съответно не се заплащат. ... виж още

ЕНЕРГО-ПРО обсъжда развитието на електроенергийната инфраструктура с местната власт в Североизточна България

24.06.2019

Управителите на ЕНЕРГО-ПРО Варна Ангел Ангелов и Анжела Тонева се срещнаха с кметовете на Варна, Шумен, Търговище, Разград, Габрово и Горна Оряховица, като представиха хода на инвестиционната програма на дружеството за 2019 г. и приоритетните проекти по места. През настоящата година компанията планира да вложи 50 млн.... виж още

Над 2500 посетители посрещна новият Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Варна

18.06.2019

През първите три седмици след неговото откриване вторият клиентски център на ЕНЕРГО-ПРО в морската столица беше посетен от близо 2500 клиенти на компанията. Новият център за обслужване (ЦОК) е разположен на ъгъла на улица Оборище и булевард Сливница и отвори врати на 27 май. Клиентите, обслужени в първите работни дни на новия ЦОК, са се възползвали от различни услуги, предлагани от ЕНЕРГО-ПРО.... виж още

MEAT (R)EVOLUTION получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

12.06.2019

Иновативната кауза, стартирала в Попово, вече ще реализира своята дейност изцяло с електроенергия, произведена от възобновяеми енергийни източници. Специалното удостоверение за 100% зелена енергия беше връчено на г-н Валентин Русчев, собственик и управител на Тандем-Попово ООД, фирмата, която произвежда за марката MEAT (R)EVOLUTION, от г-н Богомил Недевски, началник Продажби ключови клиенти в енергийното дружество. “От самото създаване на компанията и най-вече от зараждането на MEAT (R)EVOLUTION като концепция, ние се стремим да бъдем иноватори на пазара и да отговорим да високите очаквания на потребителите към нас.... виж още

ЕРП Север обнови мрежови съоръжения на стойност 200 000 лева в 5 населени места в област Варна

07.06.2019

ЕРП Север извърши рехабилитация на електроразпределителната мрежа в Долни чифлик, Провадия, Щипско, Храброво и Величково в област Варна в рамките на проекти от Инвестиционната програма на дружеството. По съоръженията от въздушната мрежа ниско напрежение в посочените райони бяха вложени общо 23 000 метра усукани изолирани проводници, характеризиращи се с повишена устойчивост на метеорологични условия, като летни бури, снегонавявания, обледявания. Подменени бяха и част от стълбовете, за да бъдат минимизирани евентуални аварийни събития и за да се подобри електроснабдяването на десетки хиляди жители от включените в проекта населени места. ... виж още

ЕНЕРГО-ПРО ще консултира клиентите си в нови 20 изнесени офиса

06.06.2019

От 10 до 14 юни ЕНЕРГО-ПРО организира провеждането на изнесени офиси в нови 20 населени места. Този път специалистите Обслужване на клиенти в компанията ще посрещат посетители в мобилни приемни на територията на област Варна. В първите два етапа на кампанията за 2019 година екипите на ЕНЕРГО-ПРО посетиха общо 60 населени места в областите Велико Търново, Габрово, Русе и Шумен.... виж още

ЕРП Север призовава за максимално внимание в близост до електрически съоръжения при летните бури

05.06.2019

Обичайните за летния сезон бури, често придружени от градушки и мълнии, оказват неблагоприятно влияние върху съоръженията за доставка на електроенергия, най-вече върху въздушните електропроводни линии. Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, призовава към максимална бдителност при разразяването и след отминаването на природни стихии. Ако в подобни ситуации се намирате в близост до съоръженията от електроразпределителната мрежа, съветваме ви да се придържате към няколко основни правила за безопасност, за да предотвратите възникване на злополуки. ... виж още