Новини

ЕНЕРГО-ПРО прилага европейския регламент за защита на личните данни

23.05.2018

ЕНЕРГО-ПРО адаптира своята политика за защита на личните данни в съответствие с Регламент 2016/679 на Европейския съюз, който влиза в сила на 25 май 2018 г. Компаниите от групата ЕНEРГО-ПРО Варна – Електроразпределение север, ЕНЕРГО-ПРО Продажби и ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги публикуваха на интернет страниците си своите политики за поверителност, които регламентират правилата за обработка на данни при изпълнение на лицензионните дейности по разпределение и доставка на електрическа енергия.

Прилагането на Европейския регламент не налага преподписване на договори за разпределение и доставка на електрическа енергия. В отделни случаи личните данни на клиентите се обработват след предварително писмено съгласие, в което се посочва конкретната цел. То може да бъде оттеглено по всяко време, без това да засяга задълженията на компанията към клиента относно доставката на електрическа енергия.

Дружествата от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна винаги са следвали принципа на законосъобразност, отговорност и коректност при обработката на личните данни на своите клиенти. Прилагането на новите европейски правила за защита на личните данни ще гарантира още по-голям контрол върху този процес. Политиките за поверителност на компаниите от групата са достъпни в Интернет на адреси: https://www.energo-pro.bg/bg/GDPR, https://www.erpsever.bg/bg/GDPRhttps://www.energo-pro-sales.bg/bg/GDPR, https://www.energo-pro-energyservices.bg/GDPR.

В изпълнение на изискванията на Регламента в групата ЕНЕРГО-ПРО Варна е назначено длъжностно лице, което ще наблюдава спазването на европейското и българско законодателство за защита на личните данни и ще работи в пряк контакт с Комисията за защита на личните данни и с клиентите на дружеството.

 

Още новини

Възможност за участие в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ имат всички посетители на изнесените офиси на дружеството

20.06.2018

През тази и следващата седмица специалисти Обслужване на клиенти ще посетят нови 12 малки населени места в Североизточна България в рамките на пролетната кампания за изнесени офиси на дружеството. Новите локации за провеждане на консултации и обслужване на клиенти по места са на територията на областите Шумен и Велико Търново. Посещавайки някой от изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО, клиентите имат възможност да актуализират своите данни и да се включат в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“, в която всеки месец 12 късметлии получават ваучер за енергийно ефективен електроуред. ... виж още

Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

13.06.2018

На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите печеливши участници в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. Всеки от тях ще получи награда на стойност 50 лева за покупка на енергийно ефективен електроуред от верига магазини за техника „Техномаркет“. Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО стартира през май във всички Центрове за обслужване на клиенти на дружеството.... виж още

Електроразпределение Север обяви старта на лятната програма „Първи стъпки в кариерата“

29.05.2018

Стартира триседмичната платена лятна програма на Електроразпределение Север за ученици и студенти „Първи стъпки в кариерата“. Проектът се провежда за трета поредна година, в резултат на успеха от предходните две години, в които 10 от всички участници в програмата получиха възможност за постоянна реализация в компанията. „Първи стъпки в кариерата“ е насочен към студенти 3-ти и 4-ти курс или ученици 12-ти клас, които се обучават в сферата на Енергетиката. ... виж още

ЕНЕРГО-ПРО проведе информационна кампания в училища за кариерно развитие в сферата на Енергетиката

22.05.2018

В края на учебната година ЕНЕРГО-ПРО провежда информационна кампания за бъдещо професионално развитие в енергийния сектор. Целта е запознаване на ученици с начините за кандидатстване в професионалните гимназии и възможностите при избор на професия след дипломиране. През изминалата седмица специалисти Човешки ресурси в ЕНЕРГО-ПРО, съвместно с учители от Професионалната гимназия по електротехника и електроника "М.... виж още

116% ръст на инвестициите в област Разград планира ЕНЕРГО-ПРО през 2018 година

21.05.2018

Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, планира 116% увеличение на инвестициите в електроенергийната инфраструктура на територията на област Разград през 2018 г. Това съобщи главният изпълнителен директор на ЕНЕРГО-ПРО Варна Момчил Андреев на среща с областния управител на Разград Гюнай Хюсмен. Г-н Андреев представи инвестиционната програма на дружеството за тази година и с областния управител г-н Хюсмен обсъдиха приоритетни за областта проекти, за които ЕНЕРГО-ПРО ще осигури необходимия капацитет на електроразпределителната мрежа. ... виж още

Сметките за ток могат да се заплащат в касите на Български пощи във Варна

21.05.2018

Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби имат възможност отново да плащат сметките за консумирана електрическа енергия в касите на Български пощи във Варна. Планираното за 21 май 2018 г. прекъсване се отменя и клоновете на Български пощи ще продължат да приемат плащания на сметки за ток в обичайния режим на работа. ... виж още

Чешки и словенски инженери от ENERGO-PRO модернизират емблематични австрийски водноелектрически централи

18.05.2018

Фирмите, които формират индустриалното ядро на международната група от Чехия ENERGO-PRO ще модернизират едни от най-известните водноелектрически централи с помпен резервоар в Австрия. Словенската компания Литострой Пауър и чешката компания Бланско Инженеринг ще заменят две турбини във ВЕЦ Лимберг I в световно известния ски курорт Капрун във федерална провинция Залцбург. Компаниите подготвят модернизация и на две турбини във ВЕЦ Хойслинг в Тирол. ... виж още

Сметките за ток временно няма да се плащат в клоновете на Български пощи във Варна

15.05.2018

От 21 май 2018 г., съгласно условията на договора между ЕНЕРГО-ПРО Продажби и Български пощи, сметките за консумирана електрическа енергия към ЕНЕРГО-ПРО временно няма да се заплащат в клоновете на Български пощи в град Варна. Промяната засяга само територията на града.... виж още

Стартира кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

14.05.2018

Електроснабдителната компания ще връчи 100 награди в периода май-декември 2018 година На 15 май стартира кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. В нея могат да вземат участие всички битови клиенти на електроснабдителното дружество ЕНЕРГО-ПРО Продажби.... виж още

Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО отварят врати в областите Разград, Търговище и Русе

11.05.2018

На 14 май стартира вторият етап от инициативата „Изнесени офиси“ 2018 на ЕНЕРГО-ПРО в 20 малки населени места в областите Разград, Търговище и Русе. Първият етап тази година се проведе успешно през месец април в други 20 населени места в областите Велико Търново и Габрово, където бяха обслужени стотици клиенти на компанията. Изнесените офиси се организират ежегодно от обучени специалисти на енергийното дружество с цел достъпност на информация и улесняване на клиентите в общините на територията, обслужвана от ЕНЕРГО-ПРО, в които няма обособен Център за обслужване на клиенти.... виж още