Обаждания към телефонни номера, започващи с 0700, се таксуват според тарифата на търсещия номер, като тази цена е различна за различните оператори и за плановете, които те предлагат за мобилна и фиксирана услуга. При обаждане към телефонни номера, които започват с 0700, клиентът заплаща услугата само към мобилния си оператор.

Прекъсване на електрозахранването в Клиентски център, гр . Габрово на 08.07.2024

Уважаеми клиенти,

на 08.07.2024 година ще бъде извършено обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия в района на Център за обслУжване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в град Габрово. Поради планираното прекъсване на електрозахранването, на 8 юли Клиентският център няма да работи в часовия диапазон от 13.00 до 14.00 ч.

ЕНЕРГО-ПРО се извинява на своите клиенти за причиненото неудобство.

Уведомление за клиентски центрове в гр. Варна и гр. Шумен

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в гр. Варна  – ул. Оборище 13А, ул. Девня 2 и бул. Владислав Варненчик 258 (партер), както и в Шумен – бул. Плиска 1, временно работят в намален състав.

В допълнение Ви информираме за следното:

  • Бихте могли да заплатите сметката си за електроенергия ОНЛАЙН с кредитна/дебитна карта на адрес: https://vp.energo-pro.bg/
  • По въпроси във връзка с дейността на Електроразпределение Север АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 161 61 или на имейл адрес: info@erpsever.bg.
  • По въпроси във връзка с дейността на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 800 61 или на имейл адрес: service@energo-pro.bg.
  • Ако разполагате с квалифициран електронен подпис (КЕП), можете да се възползвате от възможността за заявяване на услуги на посочените по-горе имейл адреси.

Каси на партньори