ЕНЕРГО-ПРО организира игра за клиенти от Свищов по случай откриването на нов клиентски център в града

Публикувано на 05.02.2013

ЕНЕРГО-ПРО организира игра за клиенти от Свищов по случай откриването на нов клиентски център в града

10 късметлии ще спечелят ваучери за електроенергия на стойност 50 лева

Нов център за обслужване на клиенти в град Свищов открива ЕНЕРГО-ПРО на 1 март. Клиентите от Свищов и близките населени места ще могат да се възползват от услугите на дружеството, без да се налага да пътуват до Велико Търново или Горна Оряховица.

По повод откриването на новия клиентски център електроснабдителното дружество организира игра „Отговори на въпрос и спечели с играта на ЕНЕРГО-ПРО” за клиенти от община Свищов. Всяка седмица, през периода 5 – 28 февруари, дружеството ще задава по един въпрос на интернет страницата си http://www.energo-pro.bg/bg/Kampanii. Правилният отговор на въпроса дава шанс на участниците да спечелят един от 10-те ваучера за електроенергия на стойност 50 лева. Късметлиите за всяка седмица ще бъдат обявени на интернет страницата на компанията на 12, 19, 26 февруари и на 5 март 2013 година.

Новият център ще отвори врати на 1 март на адрес  ул. „Петър Ангелов” 18А с работно време от 07:00 до 18:00 часа без прекъсване. В него ще работят  2 каси за плащане на услуги и консумирана електроенергия и 2 гишета за справки и обработка на документи. Клиентите ще могат да се възползват от всички услуги, предлагани от компанията – проверка и заплащане на сметка за потребление на електроенергия, актуализиране на клиентски данни, получаване на справки, подаване на заявление за техническа проверка на електромер или електромерно табло, както и за присъединяване на нов обект, сключване или прекратяване на договор за снабдяване с електроенергия и други.

Още новини