ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД стартира процедура по публично обсъждане на проект на Общи условия на договорите за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция

Публикувано на 25.07.2013

ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД стартира процедура по публично обсъждане на проект на Общи условия на договорите за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция

С Решение № Л-410 / 01.07.2013 г. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране издаде на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД лицензия за дейността „доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция”. В качеството си на доставчик от последна инстанция, ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД ще снабдява:

(1) клиенти, чиито обекти са присъединени към електроразпределителната мрежа на ниво средно напрежение, до избора им на друг доставчик;

(2) клиенти, чийто доставчик на пазара по свободно договорени цени не извършва доставка по независещи от клиента причини.

В изпълнение на задълженията си по чл. 128 на Наредба № 3 от 21.03.2013 г. за лицензиране на дейностите в енергетиката, с днешна дата ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД стартира процедура по публично обсъждане на проект на Общи условия на договорите за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция по чл. 95а, ал. 2 от Закона за енергетиката.

Проектът на Общи условия на договорите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция е публикуван на интернет страниците www.energo-pro.bg и www.energo-pro-sales.bg, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти. Към проекта, дружеството е публикувало и Правила за работа с потребителите на енергийни услуги, които са част от Общите условия съгласно чл. 38в, ал. 3 от Закона за енергетиката.

Можете да изпращате Вашите предложения и коментари по проекта на Общи условия в срок до 26.08.2013 г., включително, на посочените по-долу данни за контакт:

ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД

Варна Тауърс

бул. Владислав Варненчик № 258

гр. Варна 9009

На вниманието на: Дирекция „Обслужване на клиенти”

service@energo-pro.bg 0700 1 61 61 (на цената на един градски разговор)

Публичното обсъждане на проекта на Общи условия на договорите за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция ще се проведе на 06.08.2013 г. от 15:00 ч. на адрес: зала 4 „Пресцентър”, Фестивален и конгресен център, бул. „Сливница” № 2, гр. Варна.

Тук можете да се запознаете с проекта на Общи условия на договорите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД за доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция и с Правилата за работа с потребителите на енергийни услуги.

Още новини