Тандем-Попово дава своя принос за по-чиста природа със закупена зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги

Публикувано на 17.07.2020

Тандем-Попово дава своя принос за по-чиста природа със закупена зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги

Месопроизводителят от Североизточна България „Тандем-Попово“ за втора година партнира на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги в утвърждаването на „зелената“ идея за производство и използване на електроенергия от възобновяеми енергийни източници. Собственикът на марките Meat (R)evolution и Антола доказва екологичния си начин на мислене и чрез намаляване използването на пластмаса в опаковането. Богомил Недевски, началник Продажби ключови клиенти в енергийния доставчик на свободен пазар, връчи Удостоверение за зелена енергия на собственика и управител на Тандем-Попово ООД, Валентин Русчев.

„С ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги мислим в една посока – опазване на околната среда чрез екологично ориентирано производството и осигуряване на малко по-чисто бъдеще за нашите деца“, сподели г-н Русчев при връчването на удостоверението. „На мнение сме, че разумното взаимодействие с природата и използването на енергия от възобновяеми енергийни източници е правилният подход към нарастващите нужди от жизненоважни ресурси. Стремим се в нашата работа да се обръщаме към съвременните технологии навсякъде, където това е възможно. Услугата, която търсим, я намираме в предлаганата от нашите партньори от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Удовлетворени сме, че допринасяме за устойчивото енергийно развитие в страната.“

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги насърчава производството и търговията с електроенергия, генерирана по екологичен начин. Компанията издава Удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които са собственост на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Още новини