Тази седмица започва есенната кампания за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО

Публикувано на 02.10.2023

Тази седмица започва есенната кампания за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО

От 4 октомври екипи на Обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО стартират своята обиколка в малки населени места в Североизточна България. Регулярната кампания се организира с цел да предложи на клиентите улеснен достъп до различни услуги, свързани с дейността на компанията. Първият посетен град ще бъде Сливо поле, следван от Две могили, Ветово, Смядово и Суворово. Подробности относно графика и локациите за провеждане на изнесените офиси са публикувани на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii/izneseni-ofisi.

Посещенията на специалистите „Обслужване на клиенти“ на ЕНЕРГО-ПРО в малки населени места от обслужваната територия се организират както по инициатива на компанията, така и по покана на местната власт. Във всяко населено място мобилните приемни се провеждат в рамките на един ден, в който посетителите имат възможност да актуализират клиентските си данни, да получат информация по теми, свързани с присъединяването и електроснабдяването на обекти, да заявят и ползват безкасови услуги, да обсъдят индивидуални казуси и други. Необходимо е при посещението си да разполагат с документ за самоличност.

Изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО се провеждат при голям интерес от страна клиентите в малки населени места, тъй като им предоставят удобството да се възползват от услуги на компанията, без да се налага да посещават някой от центровете за обслужване на клиенти в областните градове. Много от посетителите използват визитата си в приемните дни, за да предоставят актуални данни за контакт, което им гарантира успешна и ефективна комуникация с компанията.

Още новини