ВАЖНО:

Уважаеми клиенти,

При посещение в клиентските центрове е задължително да носите предпазна маска покриваща носа и устата, съгласно Заповед на Министъра на здравеопазването относно противоепидемични мерки в закрити обществени места.

Уведомление

Във връзка с усложнена епидемична обстановка Ви информираме, че Центъра за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в град Варна – ул. Оборище 13А (вход откъм бул. Сливница) работи с намален състав заради служители в карантина.

 

На Ваше разположение са другите два офиса на ЕНЕРГО-ПРО в град Варна:

  • Ул. Девня №2
  • Бул. Владислав Варненчик №258, Варна Тауърс, Кула Г - партер

 

В допълнение Ви информираме за следното:

  • Бихте могли да заплатите сметката си за електроенергия ОНЛАЙН с кредитна/дебитна карта на адрес: https://vp.energo-pro.bg/
  • По въпроси във връзка с дейността на Електроразпределение Север АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 161 61 или на имейл адрес: info@erpsever.bg.
  • По въпроси във връзка с дейността на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 800 61 или на имейл адрес: service@energo-pro.bg.
  • Ако разполагате с квалифициран електронен подпис (КЕП), можете да се възползвате от възможността за заявяване на услуги на посочените по-горе имейл адреси.

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че считано от м. Октомври в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО в град Русе ще се извършват строително-ремонтни дейности, включително по фасадата на сградата.

В тази връзка, молбата ни е да бъдете бдителни и с повишено внимание при влизане в сградата и/или при преминаване покрай нея.

Благодарим Ви за разбирането!

Карта с локации

Каси на партньори