Уведомление за клиентски център в гр. Горна Оряховица

Уважаеми клиенти,

на 29.09.2022 година ще бъде извършено обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия в района на Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в град Габрово. Поради планираното прекъсване на електрозахранването, на 29 септември клиентският център няма да работи в часовия диапазон от 09.00 до 13.00 ч. ЕНЕРГО-ПРО се извинява на своите клиенти за причиненото неудобство.

Уведомление относно Център за обслужване на клиенти в гр. Търговище

Уважаеми клиенти,


Във връзка с планирани строително-ремонтни дейности в сградата на ЕНЕРГО-ПРО в гр. Търговище считано от 29.08.2022 г. Центърът за обслужване на клиенти временно ще бъде преместен на ет. 2 в сградата на „Електроразпределение Север“ АД (отсрещната сграда).
Клиентският център ще функционира със стандартно работно време – всеки делничен ден от 08:00 до 17:00 часа.
Моля да ни извините за временното неудобство!

Уведомление за клиентски центрове в гр. Варна, гр. Габрово, гр. Разград

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в гр. Варна  – ул. Оборище 13А, ул. Девня 2 и бул. Владислав Варненчик 258 (партер), в гр. Разград, ул. "Проф. Димитър Ненов" 13, в гр. Габрово ул. "Орловска" 1, временно работят с намален състав.

В допълнение Ви информираме за следното:

  • Бихте могли да заплатите сметката си за електроенергия ОНЛАЙН с кредитна/дебитна карта на адрес: https://vp.energo-pro.bg/
  • По въпроси във връзка с дейността на Електроразпределение Север АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 161 61 или на имейл адрес: info@erpsever.bg.
  • По въпроси във връзка с дейността на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 800 61 или на имейл адрес: service@energo-pro.bg.
  • Ако разполагате с квалифициран електронен подпис (КЕП), можете да се възползвате от възможността за заявяване на услуги на посочените по-горе имейл адреси.
Карта с локации

Каси на партньори